Csalás

2024.04.30. 08:03

Kamukulcsokat kapott csak a bérlő - csaló hirdette a kiadó esztergomi lakást

A sértett átutalta az első havi bérleti díjat, és kapott is 3 lakáskulcsot, azok azonban nem nyitották az ajtót. Csalás miatt kell felelnie a hirdetőnek, aki folytatólagos tárgyalásán április 30-án áll az Esztergomi Járásbíróság elé.

Kemma.hu

A vádirat szerint, és mint arról korábban beszámoltunk, a férfi 2023. áprilisában közzétett egy hirdetést egy facebook csoportban. Egy esztergomi kiadó lakást hirdetett, azt kívánta bérbe adni a hirdetés szerint. Azonban a férfi a hirdetett lakással nem rendelkezett.

A tokodi sértett jelentkezett a hirdetésre és megállapodott a vádlottal, hogy a lakást havi 55 ezer forint albérleti díj fizetése ellenében bérbe veszi. A sértett átutalta az első havi bérleti díjat a vádlott által megadott bankszámlára, miután a vádlott postázott részére 3 lakáskulcsot. A kulcsokkal a sértett a hirdetett lakáshoz ment, azok azonban nem nyitották az ajtót, továbbá az ingatlan lakott volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában