Paranormális jelenségek

2024.02.24. 14:00

UFO-k és az esztergomi túlvilági hangok, újabb rejtélyes felvétel került elő +videók

Az esztergomi túlvilági hangok után most egy újabb rejtélyes felvétel látott napvilágot. Lehetséges, hogy az UFO-k kommunikálni szeretnének velünk?

Kemma.hu

Egyre több manapság az olyan paranormális jelenség és „UFO-észlelés”, amelyre nincs sem ésszerű, sem tudományos magyarázat. Tényleg léteznek a szellemek és a földönkívüliek? Erre a kérdésre mai napig nincs egyértelmű válasz, azonban tényleg történnek világszerte olyan rejtélyes dolgok, amik inkább azt erősítik meg, hogy bizony köztünk járnak.

Az UFO-knak is köze lehetett a Szamárhegyről érkező rejtélyes hangokhoz?
Az UFO-knak is köze lehetett a Szamárhegyről érkező rejtélyes hangokhoz?
Fotó: Walczer Patrik / Forrás: 24 Óra

Nem is kell messzire mennünk. Egy éve a solymáriak és pilisvörösváriak hallhattak olyan égi hangot, amilyet még sosem tapasztaltak. Joggal hihették azt, hogy talán itt a vég. Leginkább egy hajókürtre hasonító morajlás keltett többekben félelmet és pánikot. Bár a furcsa hangot az égből hallották, de semmit nem láttak. 10 éve az esztergomiakra hozta rá a frászt az „ítéletnapi kürtszó". A hangról felvétel is készült a szamárhegy városrészben. A videót sokadjára látva és hallva még most is kiráz minket a hideg. 2020 márciusában pedig Pozsonyban lehetett hallani a furcsa zajt.

De mégis mi lehet ez a hang? Talán így próbálnának nekünk időről időre jelezni, üzenni a földönkívüliek? Ha már UFO-k, a közelmúltban ismét felbukkanni vélték őket Esztergomtól mindösszesen 170 kilométerre. Ráadásul nem csak látták, hallották is az idegeneket, számolt be a Borsonline.

Többször is visszatértek az UFO-k

Tiszaföldváron egy fiatal pár szántóföldjére szálltak le. Elmondásuk szerint szivárványszínekben tündöklő űrhajóval jöttek. Ritához és Ferenchez már-már visszatérő vendégek az UFO-k. Volt rá példa, hogy még közös képet is sikerült csinálniuk a furcsa lényekkel.

A felvétel meghallgatható a Borson. Négy éve Pozsonyban is vettek fel rejtélyes hangokat:

Utánajártak
Egy Észak-karolinai egyetem tudós csoportja megpróbálta megfejteni a titokzatos hang rejtélyét. Vizsgálták:

  • a földrengést kísérő morajt
  • a szuperszonikus repülőgépek hangrobbanását 
  • a szökőárak idején keletkező infrahanghatását is

Ezek azonban nem vezettek eredményre. Az eddigi észlelések messze a tengertől, a szárazföld belsejében, illetve a viharzónáktól távol keletkeztek, nyugodt időjárási körülmények között. Így a tudomány számára mai napig is rejtély az égi kürtszó.

Két-három évvel ezelőtt a fiatal pár tanyájánál történt az egyik észlelés. Rita a csillagokat nézte, amikor egészen másra lett figyelmes. 
– A szántóföld után van egy kis erdő, tőlünk olyan egy kilométerre. A fáknál ért földet ez a valami. 

Ilyen fénycsóvát is adott ki magából, nem tudom pontosan, ezt hogyan hívják. Egy sugarat adott ki magából. Nagyjából egy óra volt, mire leérkezett oda. A fák mögött állt. Piros, zöld, fehér, kék fényekkel világított 

– részletezte a megdöbbentő jelenetet Rita, aki azt is elmondta, hogy teleszkópjukkal rá is közelítettek a tárgyra, amiről egyértelműen kiderült, hogy űrhajó.

Nem emberi beszéd

A pár UFO-s beszámolója után felkereste őket egy barátjuk. Majd egészen megdöbbentő dolgot mondott és mutatott. Egy hangfelvételt készített kedvesének, azonban nem a hangja, hanem valami egészen más hallatszott. 

– Megkérdezte, hogy mikor volt pontosan az, amikor láttuk leszállni az UFO-t… Eléggé kiakadt, mert mondta, hogy pont ugyan akkor ő otthon volt, főzött. Készíteni akart közben a párjának egy hangfelvételt, amin beszél hozzá. Elküldés előtt visszahallgatta és kiderült, hogy valami érdekes zaj van a hangfelvételen – mesélte Rita, aki szerint a földönkívüliek megzavarhatták elektromos berendezéseiket, de az is elképzelhető, hogy az ő hangjukat vehette fel az ismerősük.

Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat látsz, tapasztalsz? Esetleg láttál már UFO-t, vagy szellemeket? Ha tapasztaltál már paranormális dolgokat, akkor küldd el történeted nekünk a [email protected] címünkre, esetleg használd a hírküldő funkciónkat.

A fiatal nő január 10-án szintén látta barátaival az égen a földönkívülieket ismét csak egy szivárványszínekben pompázó űrhajóval. Szerinte rengetegszer látogatják meg a bolygónkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában