Elismerés

2024.03.15. 12:09

Tatabányai tanárok és orvos is miniszteri elismerő oklevelet kapott

A nemzeti ünnep alkalmából vármegyénk szakemberei is állami elismerésben részesültek. Miniszteri elismerő oklevél lett a jutalma két tatabányai tanárnak és egy orvosnak.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a nemzeti ünnepen az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulójának alkalmából adományoztak állami kitüntetéseket és elismeréseket a Belügyminisztérium márványaulájában. Kelkó Balázs tűzoltó ezredes és dr. Madari Csaba rendőr ezredes Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült. A vármegyénkből két tatabányai tanár és egy orvos is miniszteri elismerő oklevél formájában kapott elismerést.

Miniszteri elismerő oklevél járt két tatabányai tanárnak és egy orvosnak
Miniszteri elismerő oklevél járt két tatabányai tanárnak és egy orvosnak
Fotó: Soós Lajos / Forrás: MTI

Miniszteri elismerő oklevél a munkájukért

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter miniszteri elismerő oklevelet adományozott Gerhát Csabánénak, a Dózsakerti Váci Mihály Általános Iskola
Dózsa György Sportiskolai Általános Iskolája tanítójának, valamint Gellért Judit Mártának, a Tatabányai Árpád Gimnázium tanárának.

Szintén miniszteri elismerő oklevelet vehetett át dr. Pintér Sándortól dr. Korányi András, a Szent Borbála Kórház Bel-osteoporózis Rendelő, Izotópdiagnosztika vezető főorvosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában