Figyeljetek!

2024.03.19. 12:00

Jelzőőrök nélkül, de már szerelik le a lámpákat a plázánál

Nagy odafigyelésre volt szüksége annak a sofőrnek, aki délelőtt a tatabányai pláza kereszteződésén akart átjutni. A lámpákat már leszerelték, de jelzőőrök nem segítették a forgalom irányítását.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kedden délelőtt elkezdődött a sokak által régen várt beruházás a tatabányai pláza kereszteződésében. A város végre búcsút int a láthatatlan lámpáknak, így biztonságosabb lehet a forgalmas csomópont. Jelzőőrök azonban nem segítették az autósokat.

Csak a jelzőőrök hiányoztak a tatabányai pláza kereszteződéséből
Csak a jelzőőrök hiányoztak a tatabányai pláza kereszteződéséből
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

Jelzőőrök nélkül zajlott a munka

11 óra után jártunk a helyszínen, hogy megnézzük, hogy halad a munka. A szakemberek az Álmos vezér u. – Győri út jelzőlámpás csomópontjában már szinte az összes lámpát leszerelték. A város közösségi oldalának posztjában az áll, hogy jelzőőrök irányítják majd a forgalmat a biztonságos közlekedés érdekében. Ottjártunkkor azonban nem találkoztunk egyetlen jelzőőrrel sem.

Az autósoknak így saját maguknak kellett figyelniük az elsőbbség szabályos megadására. Mi is áthaladtunk a kereszteződésen, azonban így igazán nagy koncentrációra és odafigyelésre volt szükség ahhoz, hogy biztonságosan tudjunk rajta átjutni. Több sofőrön is látszott a bizonytalanság, ami meg is érthető, hiszen ilyen forgalmas csomóponton lámpák, vagy ez esetben jelzőőrök nélkül átjutni nem a legegyszerűbb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában