Nőgyógyászat

2024.02.05. 11:08

Új osztályvezető érkezett a tatabányai szülészet élére

A nyugdíjba ment dr. Málik Zoltán után a korábban Pápán dolgozó dr. Możejko László vette át az osztály vezetését.

Goletz-DeáK Viktória

Nagy tervekkel és hatalmas elszántsággal érkezett dr. Możejko László a tatabányai Szent Borbála Kórház Szülészet-Nőgyógyászati osztályának élére. A főorvost a pápai kórházból csábították el vármegyénkbe.

dr. Możejko László
Dr. Możejko László vette át a Szülészet-Nőgyógyászati osztály vezetését
Fotó: Viszló Balázs / Forrás:  24 Óra

Dr. Możejko László a Kemma.hu-nak elárulta, hogy új munkahelyén igazából hazatért. Családja ugyanis Tatáról származik, és ő maga korábban a szőnyi kórházban is dolgozott. 

Mint arról korábban beszámoltunk, dr. Málik Zoltánnak, a Szülészet–Nőgyógyászati osztály korábbi főorvosának 2023. december 30-án, volt az utolsó munkanapja a nyugdíjazása előtt. A főorvosnak számtalan család köszönheti boldogságát, hiszen megszámlálhatatlan nehéz születésen, problémás babaváráson és reményekkel teli, sokszor esélytelennek tűnő családtervezésen segítette át az édesanyákat és az édesapákat. A főorvos utolsó napján nehéz szívvel lépte át a kórház ajtaját, azonban egy hatalmas meglepetés végül bearanyozta még a búcsút is.

Az új osztályvezetőt, dr. Możejko Lászlót természetesen megkérdeztük céljairól és terveiről, ezekről hamarosan beszámolunk a Kemma.hu-n. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában