Esküvő

2024.02.02. 22:53

Az Öreg-tónál megdobban a szív: a legromantikusabb magyar kisváros a szerelem fővárosa lesz

Tatán február 10-én nyílik meg az esküvő kiállítások sora a Malom Kacsában, de van helyszín, ahol már 2025-re is lehet foglalni időpontokat.

Kemma.hu

Az egyik legromantikusabb magyra kisvárosban az esküvő is csak romantikus lehet. A kiállítások sorát Tatán a Malom és Kacsa indítja 2024-ben

Forrás: Malom és Kacsa/Facebook

Lánykérést hozott a karácsony? Már régóta tervezitek a nagy napot, de még nincs meg a helyszín? Vagy helyszín van, de nem tudod, ki legyen a dekoros, milyen színvilág öleljen körbe a nagy napon? Habos-babos vagy sellő fazon, modern vagy hagyományos menyasszonyi ruhád legyen? Megannyi kérdést, amelyet rengeteg leendő ara és párja tesz fel mostanában. Nem csoda, hogy beindulnak az esküvői kiállítások is. 

Az esküvői nyílt napot a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban február 10-én, a Pálma Rendezvényházban és a Kristály Imperial Hotelben február 18-án rendezik meg az Esküvő Varázs elnevezésű nyílt napot, de a Pikant Pajtában már például 2025-re is megnyitották a foglalásokat, tehát mindenképpen érdemes mielőbb megtalálni a helyet, ehhez pedig minél több esküvő kiállítást felkeresni, hogy legyen miből és legyen idő választani.  

Tata már csak azért is kiváló választás, mert a kreatív esküvői fotókhoz is tökéletes helyszínek tömegét kínálja. Nem véletlenül kiáltották ki korábban a legromantikusabb magyar városnak. Gondoljunk csak az Eszterházy-kastély gyönyörűen felújított tereire, ahol igazi hercegnőnek érezheti magát az ara, a tópart romantikus vagy épp vadregényes részeire, a tatai vár ódon, mégis örök hangulatára, a Kálvária-domb magasba emelkedő békességére, az angolkerti műromokra... 

A Malom és Kacsa 2023-as esküvői nyílt napján Koncz László hagyományőrző vőfély arról beszélt például, hogy nekünk magyaroknak olyan szép és gazdag esküvői, lakodalmi szokásaink vannak, hogy abból enciklopédia van írva, amit kár elfelejteni. Az idén is a kiállítók táborát erősítő Balogh Adriennhez, az Adry Couture márkalapítójához tavaly még próbálni is érkezett egy menyasszony, miközben az érdeklődők a meseszép, népi motívumokkal is díszített ruhákat csodálták.

Mint megtudtuk, a háromemeletes épület összes terét be lehet járni most is, számos szolgáltatóval lehet személyesen találkozni, süteményeket is lehet majd kóstolni, hiszen valljuk be, ezek is fontos részei a nagy napnak, de a 2024-es év népszerű dekorelemeit is meg lehet majd csodálni. Ha pedig valaki Tata vagy épp a Malom és Kacsa mellett dönt: több olyan segítséggel is találkozhat, aki tényleg varázsossá és emlékezetessé teszi a lakodalom napját. 

Például a kiállítók között lesz a majd' 40 éves, tatai Petre cukrászda, a tatabányai fotós, Váraljai Zsolt, a tatai Andits Fodrászszalon, DJ Marák és a Bokréta Virág Esküvődekor, Turay Sára cukrász, aki Michelin-csillagos éttermekben pallérozódott, hogy csak néhányat említsünk, de érkezik ceremóniamester, tortaműhely, dekorosok, cipőszalon is az Öreg-tó partján álló, felújított egykori malomépületbe. Ha tehát megvan, kivel őrölnétek életetek végéig egy malomban, itt aztán megtalálhatjátok a módját is annak, hogy hogyan kössétek össze az életeteket. 

Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház
Tata, Tópart utca 19.
Esküvői nyílt nap: A február 10-i nyílt napon résztvevők között Valentin-napi vacsorát sorosolnak ki a Malom és Kacsába, február 14-re. A négyfogásos menüt, aperitifet is magában foglaló vacsoraestre még foglalhatóak asztalok, mind a 17, mind a 19 órási időpontra.
Szállás: A műemlékvédett épületegyüttesben két exkluzív, ízlésesen berendezett apartman várja a szállóvendégeket. Apartmanjaikban szívesen fogadnak négylábú vendégeket is!
Gasztronómia: Klasszikus ízek modern tálalásban, szezonális fogások és desszertkülönlegességek egy helyen.Az ételintoleranciával együttélőknek, tudatos életmódváltóknak, ínyenceknek egyaránt. Itt mindenki jól lakik! A heti menü és a vasárnapi reggelikínálat elérhető a honlapjukon. Az étterem és bisztró rész is kutyabarát.
Programok:  Malom és Kacsa honlapján folyamatos frissülnek a programajánlatok is, de érdemes a bisztró és rendezvényház Facebook-oldalát is követni további érdekességekért, exkluzív tartalmakért. 
Rendezvényhelyszín: Céges rendezvények, esküvők, csapatépítő tréningek ideális helyszíne, páratlan természeti és épített környezetben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában