Ne maradj le!

2024.02.14. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2024.02.14.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Egy legendás szerelem története: 55 éve együtt jóban, rosszban, vendéglátásban

Több mint félszáz éve házasok, az elmúlt napokban ünnepelték születésnapjukat: Tibor nyolcvan, felesége, Marika hetvenhárom éves, s ebből ötvenötöt töltöttek együtt. Munkában, a hétköznapokban is fogják egymás kezét. Király Tiborné Lővér Marikát a hosszú házasság és a szerelem titkáról is faggattuk.

Reviczky Gábor: úgy döntöttem, meggyógyulok +fotók

A Sose lesz vége vetítése után közönségtalálkozót is rendeztek az Agorában, ahol a fiatal rendező mellett részt vett a Jászai Mari-díjas színművésznő, a film egyik főszereplője, Szűcs Nelli, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor, és a Tatán élő Belinszki Zoltán író, dramaturg. 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Kassai Viktor egy új VAR-szabályozásról vallott, Szoboszlainak is köze van hozzá

A világ egykoron legjobb játékvezetője, a tatabányai születésű Kassai Viktor a hamarosan debütáló új videóbírós szabályozásról mondta el a véleményét.

Idén már különleges gyerkőcök otthona lehet a tatai Szivárvány Óvoda

A Fürdő utcai óvoda fogadta be a tatai Szivárvány Óvodába korábban járó gyerekeket. Szeptembertől speciális oviként indulhat az élet a Szivárványban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában