Filmbemutató és közönségtalálkozó

2024.02.14. 10:02

Reviczky Gábor: úgy döntöttem, meggyógyulok +fotók

Bemutatták Tatabányán Somossy Barbara 1868-ban játszódó, számos hazai és nemzetközi díjat nyert kisfilmjét.

Kemma.hu

Reviczky Gábor több témában is megosztotta gondolatait

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A Sose lesz vége vetítése után közönségtalálkozót is rendeztek az Agorában, ahol a fiatal rendező mellett részt vett a Jászai Mari-díjas színművésznő, a film egyik főszereplője, Szűcs Nelli, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor, és a Tatán élő Belinszki Zoltán író, dramaturg. 

A közönségtalálkozón kiderült, hogy a tatabányai származású kiváló színész, Reviczky Gábor most látta először a teljes filmet, s ezzel kapcsolatban mondott is néhány gondolatot. 

Kiderült az is, hogy a fiatal rendező és a remek szereplők közös gondolkodásának az eredménye a remek alkotás, amelyet Petőfi Sándor A csaplárné a betyárt szerette című verse ihlette. 

Kulisszatitkokról is beszéltek a szereplők, s egy olyan jelenetet is bemutattak, amely végül nem került be a filmbe. Megannyi kérdés hangzott el a telt házas bemutatón, többek között érdeklődtek Reviczky Gábor hogyléte felől is. A színész úgy válaszolt: „úgy döntöttem, meggyógyulok.”  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában