Kemma.hu podcast

2024.01.25. 13:47

A Sztárban sztárról is mesélt Széchenyi Lili, a gyermelyi tehetség - PODCAST

Hatalmas tehetségével lenyűgözte a nézőket. A döntőig menetelt, többször volt napi győztes is a gyermelyi tehetség, Széchenyi Lili a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsorban. Beváltotta-e a műsor a hozzá fűzött reményeket? Többek között erről is kérdezte telefonon Sugár Gabriella a gyermelyi tehetséget, Széchenyi Lilit.

Kemma.hu

A beszélgetésből kiderült: nagyon sokat adott a műsor Lilinek, s többször kellett kilépnie a komfortzónájából egy-egy produkció kapcsán. Voltak pillanatok, dalok, amelyekre nem emlékszik vissza szívesen. Mint mondta: nagyon kritikus magával szemben, így alig volt olyan produkció, amely elégedettséggel töltötte el, mikor visszanézte. 

Rihannaként is hallhattuk, utánozta Adele-t, Kovács Katit, Szandit, reppelt, és Rúzsa Magdinként is lábaid előtt hevert a zsűri. Lili a legjobban a Kovács Kati produkció alatt érezte jól magát és kiemelte a Schoblocher Barbarával bemutatott dalt, valamint előadásukat Marics Petivel. Elmondta azt is, hogy kiválóan tudtak együtt dolgozni Pápai Jocival. A maszkok tekintetében a legnehezebb számára az volt, amikor Adele bőrébe kellett bújnia. 

Azt is elmondta Lili: rengeteget tanult a színpadi mozgás, a megjelenés tekintetében. S hogy az öltözködésben is lehet bevállalósabb. Kiemelte a gyermelyiek támogatását, segítségét, hogy végig drukkoltak neki, segítették. A Sztárban sztár leszek! döntőjében a második helyen végzett. Lili nagyon örül az eredménynek, hiszen úgy érzi: a négy legjobb között bárki lehetett volna az első. Hatalmas munkát tett bele mindenki a műsorba. Nagyon örül a lehetőségnek, és most az elkövetkezendő időszakban Széchenyi Liliként szeretné már feltűnni a színpadon. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában