Kemma.hu podcast

2024.01.08. 14:50

Mi az a veganuár? És mennyi húst együnk a többi 11 hónapban? - PODCAST

Van, aki sportolni kezd, más elhagyja a cukrot, leteszi a cigarettát. Újévi fogadalmaink jelentős része az egészséges életmódhoz kapcsolódik. De mi a helyzet az egyhónapos húsmentes kihívással, a veganuárral? Mire jó, mire elég egy 30 napos kampányidőszak? Egyáltalán, mit eszik, aki vegán? A Kemma.hu legújabb podcastjében ezekről beszélgettünk.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Évről évre egyre többen csatlakoznak a veganuárhoz. A vegán januárt nevezhetjük kihívásnak vagy mozgalomnak, egy biztos: fontos gondolatot közvetít, és egy fenntartható(bb) életmódba kóstolhat bele mindenki, aki a 31 nap alatt nem csak megkóstolja, de az év hátralévő 11 hónapjára is igyekszik beépíteni a táplálkozásásba a húsmentes fogásokat.

De vajon mit eszik, aki nem eszik húst? Divat vegánnak lenni? És mi az a teljes értékű növényi étrend? Mivel lehet pótolni a húst? Elegendő fehérjéhez jutunk nélküle? Podcastünkben kimeríthetetlen témába vágtunk. Lássuk, mi sült ki belőle!

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában