Kézbe vette

2024.01.29. 11:20

Így mosta a malacot a tatai polgármester a vértesszőlősi böllérversenyen + videó

Bánhatja, aki lemaradt az idei vértesszőlősi böllérversenyről. De a legjobb pillanatokat most megnézheti a tataiak videóján.

Kemma.hu

Michl József is kivette a részét a feladatokból

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Tata város közösségi oldalán osztottak meg egy fantasztikus videót a szombati vértesszőlősi böllérversenyről. Aki lemaradt volna az eseményről az most meglesheti, hogyan pörzsölték még a hajnali sötétségben a disznókat. 

A szemfülesek még Michl Józsefet is kiszúrhatják a felvételen piros kabátban, ahogy bizony valóban kivette a részét a feladatokból: tisztította a megpörzsölt disznót, segített a bontásban, vagy kínálta a vendégeket a finom kostolókkal. És persze az a híres tatai pálinkából, a vadludak könnycseppjeiből is fogyott rendesen. 

Ahogyan arról a Kemma.hu is beszámolt: az idei böllérversenyen a baji csapat vihette haza a vándormalacot, amit asztalszomszédjuktól a neszmélyi Pig Egylettől vehettek át. A tataiak sem mentek üres kézzel haza, hiszen a legjobb sültvér díját ők zsebelték be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában