Ünnepre várva

2023.12.20. 12:34

Vastapsot érdemelt a tatai diákotthonosok karácsonyi műsora +fotók

A gyerekek kedves műsora és a tanárok gyönyörűen szóló kórusa aranyozta be a karácsonyt a tatai Új Úti Diákotthonban.

Kemma.hu

Izgatottan várták a tatai Új Úti Diákotthonban a gyerekek, hogy végre elkezdődjön a karácsonyi műsor. Székelyné Szőke Szilvia, a hetedikesek osztályfőnöke, egyben a műsor szervezője a Kemma.hu-nak elárulta, hogy az év végi ünnepség az intézmény legnagyobb szabású rendezvénye, ahol nemcsak a gyerekek, de a tanárok is fellépnek, ezzel kedveskedve egymásnak. Hozzátette: a felkészülést már októberben elkezdték. 

Mire elkezdődött a műsor az egész aula megtelt székekkel és a meghívott vendégek is elfoglalták a helyüket. Bár általában egy színdarabot adnak elő a gyerekek, a szervező elárulta, hogy ezúttal külön kis műsorokkal készültek az osztályok és a tanáraik. A kis fellépők pedig nagyon ügyesek voltak: szavaltak, táncoltak, énekeltek mindenki a saját képességeinek megfelelő feladatot vállalva. A tanárnőtől megtudtuk, hogy ez a műsor és a szereplés hatalmas önbizalmat és magabiztosságot és nem utolsó sorban sikerélményt ad a gyerekeknek, akik még hetekkel később is beszélnek az előadásról.

Büszkén tette hozzá, hogy a regölést bemutató tizedikes fiúk évek óta járnak hozzá néptáncra. A fiúk be is zsebelték a vastapsot a produkciójukért cserébe. A műsor végén a tanárok kórusa lépett fel, akiknek gyönyörű előadása hatalmas sikert aratott tanítványaik között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában