Figyelmesség

2023.12.19. 19:55

Minden diákotthonos kisgyermek kívánságát teljesítették az angyalok Tatán +fotók

A Tatai Diákotthon 212 tanulójának kívánsága teljesülhetett az önzetlen angyaloknak köszönhetően.

Goletz-DeáK Viktória

Sikerült meglepni a kicsiket

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Izgatott várakozással bontották ki a karácsonyi ajándékokat rejtő dobozokat a tatai Új Úti Diákotthon 1/2-es osztályának tanulói az iskola karácsonyi ünnepségén. A szép csomagokból sorra kerültek elő a babák, a színes filctollak, az autók és az édességek. A gyerekek boldogan mutatták egymásnak, hogy miket rejtettek a gondos kezek által, névre összekészített dobozok. A fiúk azonnal el kezdtek játszani a hatalmas autókat és helikoptert szállító kamionnal. A lányok pedig a plüss borítású füzeteknek, és a sok színes filcnek örültek a legjobban. A gyerekek kérdésünkre elárulták, hogy mindenkinek teljesült az összes kívánsága, amit idén megírt a Jézuskának. 

A diákotthon lakóinak ugyanis igazi angyalok hoztak idén is ajándékokat. Mint arról korábban beszámoltunk: Tatán a Pálma Rendezvényházban állították fel azt a karácsonyfát, ahova a diákotthonos gyerekek kívánságai felkerültek. Számné Mauer Hajnalkától, a diákotthon igazgatójától megtudtuk, hogy összesen 212 gyermeknek tették szebbé idén a karácsonyát az angyalok. 

Ebből 62 ajándékot a Becton Dickinson környei gyáregységének dolgozói vittek a gyerekeknek. Százötven kívánságot pedig a Kristály Imperial Hotel vendégei, dolgozói teljesítettek. Illetve az almásfüzitői Greif Hungary Kft. a csoportoknak és az osztályoknak adott ajándékot. A tanárok karácsonyát pedig Tata polgármestere, Michl József tette szebbé, aki nem érkezett üres kézzel az ünnepségre: az iskola dolgozói 1,5 millió forint kapnak a várostól, hogy méltón kipihenhessék magukat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában