Esztergom

2023.12.10. 15:30

Kiállítják a Bazilika pályázatára érkező munkákat

Az adventi időszakra a Nagyboldogasszony- és Szent Adalbert-főszékesegyház, hagyományteremtő szándékkal, betlehemkészítő pályázatot hirdet. A beküldendő pályamunkák bármilyen méretben és anyagból készülhetnek, valamint az alkalmazott technika is szabadon megválasztható.

Körtvélyfáy Dina

Az esztergomi pályázatra óvodáscsoportonként, iskolai osztályonként, közösségenként és egyénileg is lehet jelentkezni. A betlehemeket személyesen vagy postai úton december 11. 16 óráig várják a szervezők, a Nagyboldogasszony- és Szent Adalbert-főszékesegyház címére, 2500 Esztergom, Szent István tér 1. szám alá. A legjobb műveket kiállítják, kategóriánként díjazzák, valamint külön díjban részesítik a közönség által legjobbnak talált pályamunkát is. 

A beküldött pályaműveket kérésre adjuk vissza január 6. után. A kategóriánkénti első helyezett pályaműveket megőrzik, és a jövőben is kiállítják. Az eredményhirdetés és a megáldás december 17-én, a szentmise és az adventi gyertyagyújtás előtt lesz 15 órakor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában