Közgyűlés

2023.12.04. 09:50

Évzáró közgyűlését tartott Súron a “Bakonyalja-Kisalföld kapuja“ Vidékfejlesztési Egyesület

Súron tartotta évértékelő és cikluszáró ülését a “Bakonyalja-Kisalföld kapuja“ Vidékfejlesztési Egyesület.

Kemma.hu

November 23-án tartotta évzáró közgyűlését a Kisbéri és Komáromi járás területén az Európia Uniós vidékfejlesztési források fölött rendelkező Vidékfejlesztési Egyesület – számolt be az ülésről Sógorka Miklós, az egyesület elnöke.

A közgyűlés első napirendi pontjában 11 darab új tagfelvételi kérelem jóváhagyásáról döntött a közgyűlés, majd Czunyiné dr. Bertalan Judit, országgyűlési képviselő, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa tartott tájékoztatót a területfejlesztési törvény módosításával kapcsolatban.

A további napirendek keretében Sógorka Miklós, a “Bakonyalja-Kisalföld kapuja“ Vidékfejlesztési Egyesület elnöke értékelte a december 31-ével záruló 2017-2023-as pályázati ciklust, majd Mecseki Melinda, a munkaszervezet vezetője konkrét számokkal adott tájékoztatást a pályázati eredményekről. A közgyűlésen elhangzott, hogy az egyesület rendelkezésére álló 520 millió forintos fejlesztési forrásra 153 darab pályázat érkezett be a Kisbéri és Komáromi járás területéről a 2017-2023-as időszakban, amelyek közül idáig 86 darab részesült támogatásban. További 32 darab pályázó vár a pozitív támogatói okiratra, amelyeket 2023. december 31-ig küldenek ki.

Az ülés keretében több projektgazda mutatta be sikeresen megvalósított pályázatát, majd az évzáró vacsora keretében immáron kötetlen formában, de tovább folytatódott a pályázati ciklus értékelése, továbbá az új 2024-2027 időszakra történő felkészülés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában