Elismerték

2023.12.21. 16:53

Csapucha Katalin lett a vármegye kiváló közművelődési szakembere

Komárom-Esztergom Vármegye Kiváló Közművelődési Szakembere díjjal tüntette ki a Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatósága Csapucha Katalint, a piliscsévi Kálmánfi Béla Művelődési Ház és Könyvtár igazgatóját – közölte a lakosokkal Kosztkáné Rokolya Bernadett polgármester.

Walczer Patrik

Csapucha Katalin (jobbról a második) nívós elismerésben részesült

Forrás: Facebook/Piliscsévi önkormányzat

Kosztkáné Rokolya Bernadett, a község polgármestere azt írta, hogy az NMI vármegyei igazgatósága 2023-ban alapította a kitüntetést, mellyel a vármegyénkben kiemelkedő közművelődési, illetve közösségi munkát végző szakembereket igyekeznek elismerni.

A bejegyzésből azt is megtudtuk, hogy a felterjesztést követően nagy szakmai tapasztalattal rendelkező zsűri bírálta el az öt jelölt munkásságát. Közülük a vármegyében elsőként Csapucha Katalin részesült a díjban, aki a helyi közművelődésért és a közösségért több mint két évtizede végzett tevékenységével szolgált rá a nívós elismerésre. A díjazott a közelmúltban Tarjánban megtartott díjátadó ünnepségen kapta meg a kitüntetést.

Kosztkáné Rokolya Bernadett a közösségi oldalán gratulált és azt kívánta, hogy Csapucha Katalin töretlen lelkesedéssel folytassa tovább a munkásságát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában