Ne maradj le!

2023.12.17. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.12.17.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Sporttörténelmet írt: felnőtt magyar bajnok lett a tatabányai boxfenomén +videó, fotók

Szombaton rendezték a 100. Papp László magyar bajnokság döntőit, melynek 60 kilogrammos súlycsoportban megyei érdekeltsége is volt, ugyanis a tatabányaiak nagy boxtehetségéért, Oláh Leventéért lehetett szurkolni. Levente harcossága és hatalmas ütései elhozták számára az újabb hatalmas sikert.

Szívhez szóló sorokkal gyászolja az iskola az esztergomi kolisok pótapukáját

Elhunyt Gyurics Gyula, az Esztergomi SZC Géza Fejedelem Technikum és Szakképző Iskola munkatársa, aki az oktatási intézmény kollégiumában hosszú éveken át nevelőként dolgozott – közölte közösségi oldalán az iskola.

Dorogi buszvontatás: megszólalt a sofőr a híressé lett videó után

Kiderült, miért szakadt le a busz orrpanele, amikor egy terepjáró próbált segíteni a hóban elakadt járművön a dorogi községháza előtt. Portálunk a jószívű sofőr szemszögéből számol be a történtekről.

Esztergomban készül, és már étlapra is került a Dunakanyar legjobb halászleve

A Piac 42 Bisztró halászleve nyerte meg a Visit Esztergom kezdeményezése nyomán indult izgalmas kihívást, ezzel az idén átadott Simor János utcai új piacon működő vendéglátóhely érdemelte ki a Magyar Konyha magazin zsűrizése nyomán a Dunakanyar halászleve díjat – derül ki az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. sajtóközleményéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában