Ne maradj le!

2023.12.05. 20:00

A nap legfontosabb hírei - 2023.12.05.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Az igazi, finn Mikulás elárulta Bábolnán, hogy vannak-e rossz gyermekek +fotók, videó

Nem mindennapi kalandban volt része a bábolnaiaknak, a települést is érintette ugyanis a finn Mikulás magyarországi látogatása. Joulupukki mintegy két órát időzött Bábolnán, szaloncukrot osztott, fotózkodott és meghallgatta a gyermekek énekét.

Sátrával együtt tűnt el a komáromi áruház parkolójában élő Magdi néni

Még az operatív törzset is összehívták a szociális intézményekkel, a rendőrkapitánnyal és a Tesco igazgatójával, hogy megoldást találjanak a lakhatására annak a néninek, aki a komáromi bevásárlóközpont parkolójában élt egy sátorban. Ám a 84 éves Magdi nénit hetek óta senki nem látta.

25 milliárdot fektetnek be az amerikaiak Oroszlányban, ötöt adott hozzá a kormány

A jövőben hibrid és elektromos alkatrészeket gyártanak majd az oroszlányi BorgWarnernél. Az autóiparnak különféle alkatrészeket gyártó vállalatnál, jelentős állami támogatással összesen 25 milliárdos beruházás kezdődik.

Tizenkét fogyatékkal élő lel majd otthonra Komáromban +fotók

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Kemence melege lakhatási program Komáromban. Kedden ugyanis átadták azt a Kosztolányi utcai ingatlant, ahol a támogatott lakhatásban résztvevők, fogyatékkal élők lelnek majd otthonra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában