Kemma.hu podcast

2023.12.20. 16:00

A bronz és a réz árnyalatai gyakoribbak, mégis szinte minden színt lehet kérni a fodrásznál - PODCAST

Kallai Csaba fodrászmester volt stúdiónk vendége. Sugár Gabriella az ünnepi trendekről faggatta a szakembert. Kallai Csaba kiemelte: a hölgyek ilyenkor tervezettebben keresik fel a szalonokat, mint a férfiak. A legtöbb nőnek határozott véleménye van arról, hogy mit szeretne, de a hezitálóknak is tudnak tanácsokat adni, hogy mi az, ami a legjobban állna neki.

Kemma.hu

Sugár Gabriella az ünnepi haj trendekről faggatta Kallai Csabát.

Forrás: 24 Óra

Fotó: S.G.

Manapság inkább karácsonyra készíttetnek frizurát a hölgyek. Általában a ruhához, az alkalomhoz méltót. Ma már a nagyon csillámos, ezerszínű hajakat ritkábban kérik. A hölgyek esetében inkább a félhosszú a trend, s színárnyalatokban az arany, a réz felé tolódik el a hangsúly.

Az urak általában a hagyományos rövidebb fazon mellett teszik le a voksot. Közülük vannak olyanok, akik havonta, sőt kéthetente, mások félévente látogatnak el fodrászhoz. Általánosságban pedig kijelenthető: szinte minden divat. Azaz mindenki a személyiségének, az alkalomnak megfelelően készíttetheti el a frizuráját. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában