Hagyomány

2023.11.23. 19:13

Ötletes libás alkotások és lámpások készültek Bakonyszombathelyen

Hagyományaikhoz híven a Szülői Szervezet és a Diákönkormányzat szerevezésében idén is megtartották a Márton-napi lámpás felvonulást Bakonyszombathelyen.

Kemma.hu

A legjobban sikerült alkotásokat díjazták is

Forrás: Bakonyszombathelyi Benedek Elek Általános Iskola/Facebook

A rossz idő ellenére idén is sokan ellátogattak a település egyik legnépszerűbb programjára. A felvonulás a pajtaszínháztól indult az Eszterházy-térre, ahonnan visszatértek a pajtaszínházhoz. A szervezők meleg teával, forralt borral, kaláccsal, sült gesztenyével, valamint zsíros kenyérrel várták a résztvevőket.

A hangulatosan kivilágított pajtában libás kreációk és egyedi készítésű lámpások gyülekeztek, amelyek közül a legötletesebbek díjazták is. A libás alkotás győztese Kempf Rebeka Kitti és Kempf Rajmund Áron közös remekműve lett.

A lámpás szépségverseny élén Huszáros Luca végzett, a második helyen Farkas András Bence lámpása végzett, míg a harmadik Bogdán Fruzsina alkotása lett. Minden résztvevőt díjazásban részesítettek.

Ebben az esztendőben egy adománygyűjtő dobozt is kihelyeztek. A támogatásokat az SMA betegséggel küzdő Simon Robika javára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában