Ne maradj le!

2023.10.04. 21:56

A nap legfontosabb hírei - 2023.10.04.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Újabb részletek: Szlovákiában vette a robbanószereket az esztergomi robbantó

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki az esztergomi robbantóról. Illegálisan ásott pincében rejtegette a robbanószert.

Zászlóval együtt vehette át kinevezését Boross Zoltán, az új vármegyei rendőrkapitány

Sorra érkeztek az egyenruhás, magas rangjelzésű vendégek a tatabányai Tulipános Házhoz október 2-án, hétfőn nem sokkal 12 óra előtt. Az autókat rendőrök irányították a parkolóba, a vendégeket pedig egyenruhások vezették a díszterembe. Mindenki az új vármegyei rendőrkapitány kinevezésére érkezett.

hírlevél
 

 

Miből élünk? - a vesénkbe látott a KSH friss kutatása

Idén immár negyedik alkalommal vesz részt hazánk abban a kutatásban, amely a háztartások életkörülményeinek feltárására irányul. A háromévenkénti felmérést a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hajtja végre.

Állatok Világnapja – a „Szurkolók” állatok iránti tisztelete - PODCAST

Az állatok világnapján még inkább hangsúlyozni kell a felelős állattartás fontosságát. Az egyesületek, alapítványok mind azért vannak, hogy az állatoknak kicsit könnyebb legyen, jó helyre kerüljenek. Ez a munka azonban sokszor szélmalomharc, de ettől függetlenül küzdenek tovább értük. Így tesz már évek óta a Szurkolók az Állatokért Gerecse és környéke Alapítvány is. A Kemma podcastben Schermann Rolanddal az Alapítvány elnökével beszélgetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában