Jótékonyság

2023.09.20. 17:30

Rászorulóknak osztottak kerékpárokat Tatabányán a rendőrök +fotók

Húsz kerékpár talált új gazdára a “Varázs-garázs“ akcióban, amelyet a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a József Attila Könyvtár és a Forrás rádió közreműködésével hirdették meg.

Kemma.hu

20 kerékpár talált új gazdára a rendőrök akciójának köszönhetően

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

– Nem mindenki rendelkezik kerékpárral, ezért úgy döntöttünk, hogy gyűjtsünk össze akár kollégáktól, akár vármegyékben élők felajánlásával jó állapotú, de már nem használt kerékpárokat és a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány segítségével az arra rászorulóknak osszuk ki a Biztonság Hetén, kapcsolódva az Autómentes naphoz is – emelte ki Sólyáné Farkas Friderika rendőr alezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője.

A bicikliket egy tatai szerviz kedvezményesen átvizsgálta és felkészítette a biztonságos közlekedésre. Az új tulajdonosok a baji világjáró kerékpáros, Illés Adorján vezetésével tettek egy tiszteletkört. Emellett természetesen láthatósági mellényt, valamint a könyvtár jóvoltából egy-egy meglepetés könyvet is kaptak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában