Kemma.hu videó

2023.09.09. 17:12

Idén is dübörögtek Esztergomban a motoros angyalok +fotók, videó

Rekordszámú résztvevővel valósult meg az idei „A motorosok is lehetnek angyalok” elnevezésű program. Az esztergomi kórház támogatására létrejött minden éves akció leglátványosabb része a Dorogtól Esztergomig tartó felvonulás volt, melynek során ezúttal is a legkülönfélébb „csodajárgányok” adták a látnivalót.

Pöltl Zoltán

A hálás motorosok ezúttal is az esztergomi kórháznak adják a teljes befolyt összeget

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Tavaly több, mint hárommillió forintot adományoztak „motorosok angyalok” az esztergomi kórháznak, mely összeg a szervezők által kibocsátott matricákból, illetve az akciós logójával díszített pólók, bögrék eladásából származott. 

Az idei megmozduláson a tavalyi közel ötszáz felvonulói létszámot felülmúló részvétellel zajlott, és ezúttal Hernádi Ádám polgármester bevállalós, vagány módon egy oldalkocsis motoron maga is a menet élén haladt az esztergomi szakaszon. 

motor, motoros felvonulás, Esztergom, jótékonyság, „A motorosok is lehetnek angyalok”, motorosok
A menet élbolyában haladó Hernádi Ádám polgármester egy oldalkocsis motoron
Fotó: P. O. Z. / Forrás:  24 Óra

A felvonulás után polgármesteri köszöntő, koncertek voltak soron Esztergomban. A 2023-as támogatási eredményről, az adományok összesítése és a merchandise termékek utórendelése miatt a szervezők később tesznek közzé végleges információkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában