Népszerűsítés

2023.09.13. 16:23

Fotókon a Coop Rally Gyermelyihez begördülő nagy konvoja

Száznál is több autóból álló mezőny gördüNépslt be a Gyermelyi Zrt. gyárkomplexumába. A különböző magyar termékeket gyártó hazai vállalatok logóival ellátott autók jelezték már messziről, hogy az idei Coop Rally konvojához tartoznak, amelynek lényege: a kiváló hazai élelmiszerek népszerűsítése.

Kemma.hu

A kiváló hazai termékeket népszerűsíti a konvoj

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Egymás után foglalták el a helyüket a kialakított parkolóhelyeken a Coop Rally résztvevői. A Gyermelyi Zrt. immár sokadik alkalommal volt a szakmai program állomáshelye, ami nem is véletlen, hiszen az elmúlt években egy sor meghatározó beruházást hajtott végre a vállalatcsoport.

A gyár épületében megtartott sajtótájékoztatón Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke a vármegyei gyárhoz köthető emlékeket idézte fel. Alapkőletételekről szólt, amelyek egyértelműen igazolják az egyik legmodernebb hazai gyár, a Gyermelyi Zrt. dinamikus fejődését. Kiemelte: nagyon sok versenyképes terméket állítanak elő, amelyek a CO-OP csoport számára is stratégiai fontosságúak.

Tóth Béla, a Gyermelyi Zrt. elnöke megköszönte a Magyar Kormány kiemelt figyelmét, hiszen több fejlesztés állami támogatással valósult meg. Hangsúlyozta: a fejlődés záloga, hogy az eredményeiket is visszaforgatják. Elmondta azt is, hogy a vállalatcsoportok alakulásánál is régebbi a kapcsolat a CO-OP és a Gyermelyi között. „Ötven éve üzletelünk sikeresen” – mondta, majd hozzátette: a Coop Rally pedig kiválóan alkalmas arra, hogy népszerűsítse a magyar élelmiszereket.

Dr. Kancz Csaba főispán büszkén szólt a Gyermelyi Zrt.-ről. Kiemelte az itt előállított hazai termékek kiváló minőségét. A világhírű tésztatermékek mellett a tojást, a lisztet is. Csatlakozott hozzá Erős Gábor, a térség országgyűlési képviselője, aki kiemelte, hogy az elmúlt évben háromszor is ellátogatott a gyárba, ahol két fejlesztésről és a CO-OP Rally kapcsán a hazai élelmiszerek népszerűsítését szolgáló eseményről számoltak be a szervezők.

Nobilis Márton, élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár kiemelte: a Gyermelyi Zrt.-nél egyértelműen látszik, hogy minden fillér jó helyre került, s a kiváló termelő vállalat gyarapodását szolgálja.

A sajtótájékoztató után a résztvevők és a vendégek gyárlátogatáson vehettek részt, majd a Rally résztvevői indultak a következő helyszín felé, Sárvárra, a Sága Foods Zrt.-hez, majd a napot a Sole-Mizo Zrt. marcali gyárában zárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában