Ne maradj le!

2023.09.27. 21:30

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.27.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Diáknapra gyűlt össze Tata fiatalsága az Öreg-tónál +fotók. Tartalmas és programokban gazdag napot tölthettek együtt a diákok Tatán, a Kastély téren szerdán. A fiatalokat különböző programok, előadások várták.

Majd' 10 méterről zuhant a halálba a komáromi építkezésen a tanuló, a mérnök a hibás. A fiatal fiút a komáromi munkahelyén érte a halálos baleset. A biztonságáért felelős mérnök nem ismerte el a bűnösséget.

Aranyat ér(t) az oroszlányi karvezető alázatos munkája. Rangos városi elismerés járt a közelmúltban Milán Zoltánnénak, akinek neve megkerülhetetlen Oroszlányban, ha a zenéről van szó. És akkor is, ha az életszeretetről...

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Fotókon a Környe és Vértessomló között rommá égett roncs, két embert is kórházba vittek. Durva baleset történt Környe és Vértessomló között vasárnap este. A szörnyű esetről a katasztrófavédők helyszíni fotókat is közöltek.

Elon Musk is egyetért azzal, hogy a brüsszeli migrációs paktum megbukott (videó). A techmilliárdos kommentárt fűzött Orbán Viktor posztjához.

Magyar dalszerzők versenyeznek a mesterséges intelligencia zenéjével. A kísérlethez bárki csatlakozhat, és beküldheti tippjét a kösziadalt.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában