Kemma.hu videó

2023.08.02. 11:45

Videón, ahogyan a vihar véget vetett a hatalmas habpartinak Ácson

Az ácsi gyerekeket olyan habparti várta a Zichy parkban, amilyet ritkán látni. Amikor elkezdődött, senki nem gondolta, hogy vihar vet majd véget neki.

Körtvélyfáy Dina

A feltámadó szél messzire vitte a habot

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvéyfáy Dina

Az idő a nap második felére kissé borongósra fordult, de ettől természetesen nem maradt el a meghirdetett szombati program. Az ácsi tűzoltók ugyanis pár hete hatalmas habpartit hirdettek, amelyre a városban élő gyerekeket invitálták.

A szórakozási lehetőség rengeteg családot vonzott a parkba, ahol az ácsi bakancsosok jóvoltából 15 órától ugrálóvárak várták a fiatalokat. A kicsik természetesen nem fáradtak el, legfeljebb megszomjaztak, de a szervezőknek erre is volt megoldása. A kezdeményezéshez ugyanis a Piskóta Kávéház is csatlakozott, akik ingyenes limonádét kínáltak a résztvevőknek. A gyerekek emellett fagy­laltot is kaptak.

A habparti valóban hatalmas volt, kartonszámra fogyott a sampon a több mint egy órán át tartó buliban, ahol a legkisebbektől kezdve egészen a kiskamaszokig mindenki nagyon jól érezte magát.

Bár a szervezők előre figyelmeztettek, hogy mindenki hozzon váltóruhát és törölközőt, mivel a programot senki nem ússza meg szárazon, valószínűleg ők sem arra gondoltak, hogy a habpartinak egy hirtelen jött vihar vet majd véget. Hatalmas szél kerekedett, amely vitte a sok habot is magával. Mindenki gyorsan csomagolni kezdett, a szülők és gyerekek pedig rohantak haza a szakadó esőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában