Közlemény

2023.08.19. 09:05

Változik a túlfizetés kezelése a tatabányai szolgáltatónál

Jogszabályi változás következtében szeptember 1-jétől módosulnak a jóváírások kezelésére vonatkozó szabályok - adta hírül a T-SZol Zrt..

Kemma.hu

Hamarosan újra tekergethetjük

Azoknak a fogyasztóknak, akiknek jóváíró számlájuk készül és ennek következtében túlfizetésük keletkezik, a távhőszolgáltatásról szóló 157/2005. (VIII. 15.) Kormányrendelet módosítása értelmében szeptember 1-jétől a túlfizetés összege a következő számlá(k)ban elszámolható, amennyiben a fogyasztó ettől eltérően nem rendelkezik.

Amennyiben a fogyasztó nem szeretné, hogy a túlfizetés összege az elszámolást követően a későbbi számlá(k)ba írják jóvá, úgy nyilatkoznia szükséges a társaság felé. Ez esetben a túlfizetés összegét a nyilatkozatban megadott bankszámlára utalják.

A nyilatkozat megtalálható a honlapjuk Dokumentumtárában „Rendelkezés jóváírás kezeléséről” címmel, vagy személyesen átvehető a Központi Ügyfélszolgálati Irodában (Tatabánya, Fő tér 8/A). További tájékoztatást telefonon is kérhet kollégáinktól a 0634 600 700-as telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában