Kemma.hu videó

2023.08.16. 20:39

A leállósávban csapatott a türelmetlen audis az M1-esen +videó

Az Audi sofőrje a negyedik volt néhány percen belül, aki úgy gondolta, az ő ideje túl drága a lassú haladáshoz az M1-es autópályán.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, ma dél körül ismét belassult az M1-es autópálya, mivel szalagkorlátot javítottak a sztráda remeteségpusztai szakaszán. Saját tapasztalataink alapján haladni, még ha lassan is, de lehetett Tatabánya irányából Tata felé, talán néhány másodperces megállások voltak csupán. Ennek ellenére persze megint voltak türelmetlen sofőrök, akik nem bírták kivárni, amíg átjutnak a sávlezáráson, és úgy döntöttek, a leállósávon „szöknek meg”.

Előbb három autó, mondhatni karavánban húzott el a döcögők mellett, majd egy audis gondolta úgy, hogy rá más szabályok vonatkoznak. Az eset pikantériája, hogy, ahogy az a videónkon is látható, a remeteségpusztai lehajtó már nagyon közel volt, így ha egy kicsit türelmesebb, ott is kikerülhette volna a dugót, vagy ha eleve ott akart lehajtani, akkor végképp érthetetlen, mivégre kellett annyira sietnie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában