Zumba

2023.08.03. 21:30

A latin ritmusoké volt a főszerep: így táncoltak az oroszlányiak

A tánclépéseké, a latin ritmusoké volt a főszerep, no és persze jó hangulattal, valamint hatalmas mosollyal és tapssal fűszerezve. A hétvégén ugyanis ismét találkozott a zene és a nyár a bányászváros szabadtéri színpada körül, ahová sok-sok táncoslábú érdeklődő jött el.

Wágner Zsanett

Zsolnai Tamás nemzetközi zumbaguru mozgatta meg a közönséget

Forrás: oroszlany.hu

Fotó: oroszlany.hu

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezte program ismét beváltotta a hozzá fűzött reményeket: egy zumba tour következő állomása volt a garancia arra, hogy senki ne tudjon elmenni „szó”, vagyis némi mulatozás nélkül a térről.

A Zenés nyári találkozások elnevezésű rendezvénysorozat hétvégi megmozdulásán Zsolnai Tamás, nemzetközi zumba prezenter volt a sztárvendég, aki a világ számos országában tartott már felkérés alapú mesterkurzusokat. Szombaton a bányászvárosban táncolt két helyi csoport, a Bius Team és a Csiszár Anita Zumba Fitness, tagjaival közösen.

A zumba az 1990-es évek közepétől terjedt el, először Kolumbiában. A táncműfaj olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaetón és a hastánc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában