Születésnap

2023.08.19. 06:55

95 évesen is főz, mos, vasal és barangol a világhálón az oroszlányi Feri bácsi

Az oroszlányi Feri bácsi 95. születésnapja alkalmából kopogtatott lakásának ajtaján Rajnai Gábor alpolgármester, aki az önkormányzat nevében ajándékcsomagot adott át a szépkorúnak.

Kemma.hu

Feri bácsi sokat nézi a televíziót laptopján, illetve tabletjével pedig rendre barangol a világhálón, jelen van a közösségi oldalakon.

Forrás: oroszlany.hu

A napokban ünnepelte születésnapját Chrudimszky Ferenc, aki 95 évvel ezelőtt a főváros melletti Sashalom településen látta meg a napvilágot, és születésnapja alkalmából Rajnai Gábor alpolgármester is meglátogatta.

Ferenc 1957-ben költözött Oroszlányba, ahol a bányánál helyezkedett el. Volt földalatti munkakörben, később pedig a fatelepen dolgozott. Megszerezte a jogosítványt ezt követően lett gépkocsivezető. Nyugdíjas éveit 38 év munkaviszony után kezdte meg.

Feri bácsinak két fia és két unokája született. Fiai közül már csak az egyikük él, és feleségét is elveszítette 18 éve.

A szépkorú a mai napig rendkívül aktív életet él. A városi honlap szerint szívesen főz, mos, vasal. Hetente több alkalommal ül mopedautójába, amivel a környező településeket és Majkot keresi fel, ahol nagyokat sétál. Sokat nézi a televíziót laptopján, illetve tabletjével pedig rendre barangol a világhálón, jelen van a közösségi oldalakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában