Részletek

2023.07.22. 08:20

A nyertesek ingyen kapják az esővízgyűjtőket Tatán, csak érte kell menniük

Még két alkalommal lehet átvenni az esővízgyűjtőket Tatán azoknak, akik pályáztak rájuk és nyertek.

Goletz-DeáK Viktória

Tata város közösségi oldalán számoltak be arról, hogy július 27-én és augusztus 3-án csütörtökön 7:00 és 15:00 óra között lehet még átvenni az önkormányzat pályázatán elnyert esővízgyűjtő tartályokat a Városgazda telephelyén. Arra kérik a lakosokat, hogy a szállításnál vegyék figyelembe a tartályok méretét és súlyát.

Mint írták: amennyiben valaki személyesen nem tudja átvenni az esővízgyűjtő tartályát, az értesítő levélhez mellékelt meghatalmazás segítségével azt egy meghatalmazottja is megteheti a fent megjelölt időpontokban. Az átvétellel kapcsolatban bővebb információt a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. munkatársaitól lehet kérni a következő telefonszámon: 34/708-102. 

Mint megírtuk: lezárult a tatai önkormányzat esővízgyűjtők beszerzésére kiírt pályázata. A város közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy ebben az évben a város 146 pályázó számára tudja biztosítani a tartályokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában