Vélemények

2023.07.24. 14:21

Háborognak a tatabányaiak: rengeteg magára hagyott csotrogány okoz gondot a városban

Olvasóinktól záporoztak a városi helyszínek, ahol a magára hagyott kocsik okoznak gondot és foglalják a parkolóhelyeket.

Kemma.hu

A szóban forgó roncs

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Nem új jelenség, hogy Tatabányán az idős autókat a tulajdonosaik a közterületen hagyják, ezzel foglalva az amúgy sem túl sok parkolóhelyet. A közterületen hagyni az öreg járgányt egyszerűbb, mint hivatalosan kivonatni a forgalomból. Az elhagyottnak tűnő, vagy hatósági jelzés nélküli gépjárművek valós problémát jelentenek, ahogy arról olvasóink is beszámoltak.

Facebookon megosztott cikkünk alatt záporoztak a hozzászólások. Rengetegen jelezték felháborodva, hogy a városnak számos olyan pontja van, ahol ilyen „ottfelejtett” öreg vasakkal lehet találkozni.

Egyik olvasónk arról írt, hogy az Ifjúság úti nagy parkoló tele van elhagyott autókkal, amikkel jó ideje nem történik semmi. De nem csak ott, a kommentek szerint a Green sörözőnél is legalább három jármű vesztegel. De olyan kocsiról is kaptunk jelzést egy olvasónktól, ami a Kós Károly úton áll egy helyben. Mint írta, a kocsi rendszámos, ezért senki nem foglalkozik vele. Egy másik kommentelő meg is jegyezte, hogy ezeknek az autóknak a többségén rajta van a rendszám. Szerinte azon kellene változtatni, hogy ezektől a kocsiktól ne legyen ilyen körülményes megszabadulni. 

Kertvárosban, a Blaha Lujza utcában akad olyan járgány is, amelyet már a galambok használnak otthonukként. Van olyan olvasónk, aki szerint csupán pár kattintás megnézni ezeknek a kocsiknak a műszaki érvényességét. Cikkünk alatt nem csak Tatabányáról, még Bajról és Tatáról is kaptunk jelzést, ahol szintén felbukkanó problémát és felháborodást okoznak a magukra hagyott autók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában