Válaszoltak

2023.07.26. 10:16

Cipőkből, süteményekből és kozmetikumokból kell több az oroszlányiaknak

Megkérdeztük, hogy az olvasók szerint milyen üzletre lenne nagy szükség Oroszlányban. Többen egyetértenek abban, hogy nem egy újabb kínai áruház nyitását kellene ünnepelni a volt műszaki áruház helyén. Ötleteltek a városlakók és csak úgy özönlöttek a hozzászólások.

Wágner Zsanett

Kínai ruhaüzlet lett az egykori Euronics helyén Oroszlányban

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

Bizonyára vannak, akik örülnek, de többen ellenzik, hogy egy újabb kínai áruház nyitotta meg kapuit Oroszlányban. Az igazat megvallva, nem feltétlenül új, mert a Rákóczi végén lévő üzlet egy része költözött a volt Euronics helyére, de ez ebben az esetben mindegy is.

A lényeg, hogy szép számmal jöttek a hozzászólások. Cipőbolt, cukrászda és drogéria szerepel a felsorolások között, de többen örülnének neki, ha az előző hely szellemét megidézve, műszaki bolt nyitott volna a Star fashion helyett. Tréfás hozzászóló is akadt, aki – tovább gondolva a jelen helyzetet – turkálót látna szívesen, azonban Ikea is „szóba” került.

Véleményezték azt is, hogy miért kell a bányászvárosba újabb kínai üzlet, még a városvezetés is szóba került, aki mindezt megengedte. Az egyik kommentelő rendre utasította a világhálón lévő cikk véleményezőit: a lehetőség mindenki számára nyitott volt, több mint fél éven keresztül. Mint írja, ha rajtuk kívül nem állt elő más, komoly befektető, akkor egy gazdasági szempontból megalapozott döntés született.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában