Beruházás

2023.06.10. 20:53

Megvan, hol folytatódhat Tatán a csapadékvíz-elvezetési rendszer

Újabb 1,4 milliárd forintból újulhat meg a csapadékvíz-elvezető rendszer Tatán. Az Újvilág utcát is érinti a beruházás.

Kemma.hu

A csapadékvíz elvezető rendszer 1,4 milliárd forintból újulhat meg Tatán

Forrás: Tata Város/Facebook

Tata önkormányzata sikeresen pályázott az „Élhető Települések” pályázati felhívásra, s ennek nyomán a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz forrásból a közelmúltban közel 1,4 milliárd forint támogatást nyert el. A Gesztenye fasori felújítás után a pályázati forrásnak köszönhetően a közeljövőben Tata számos pontján megújul a csapadékvíz-elvezetés rendszere.

Az egyes beruházási pontok helyszínein ebben az időszakban egyeztetést, terepszemlét tartanak a szakemberek és az önkormányzat munkatársai. A hírről a város közösségi oldalán számoltak be. Péntek reggel az Újvilág utcán egyeztetett Michl József polgármester, Purgel Zoltán alpolgármester, Boglári Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője, a City Terv Kft. képviseletében Petkovicsné Kiss Györgyi és az önkormányzat munkatársai. A helyszínen a projektnek köszönhetően megvalósul a csapadékvíz-elvezetés és megtartás, illetve a kapcsolódó út helyreállítása is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában