Tájékoztatás

2023.06.09. 16:29

Megint szünetel a vonatközlekedés Neszmély és Süttő között a hordalék miatt

Az esős idő miatt rengeteg sár került a vasúti pályára, ami miatt nem tudnak közlekedni a vonatok.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Neszmély és Süttő között a vasúti pályára zúduló sár miatt péntek reggel felfüggesztették a vonatközlekedést. Ugyan a MÁV később arról adott tájékoztatást, hogy az érintett szakaszon helyreállították a pályát, most újfent rossz híreket közölt a vasúti társaság az érintett szakasszal.

Neszmély és Süttő között 15:25-kor ugyanis ismét elöntötte a vasúti pályát a hordalék, ezért a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok. Az S74-es vonatok megosztva Komárom és Neszmély, illetve Süttő és Esztergom között közlekednek. Neszmély és Süttő között pótlóbusszal utazhatnak. A pótlóbuszok várhatóan 16:20-ra érkeznek a helyszínre. 

A pálya helyreállításáig hosszabb eljutási időre, valamint bizonyos Lábatlan–Esztergom közötti S74-es vonatok kimaradására lehet számítani a Komárom-Esztergom vonalon. A Volánbusz járatain Almásfüzitő és Esztergom között a vasúti jegyek és bérletek érvényesek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában