Nyár van

2023.05.01. 14:27

Több ezren buliztak az idei Erődfeszten (fotók + videó)

Több ezren látogattak el az idei Erődfesztre, amely csütörtökön kezdődött és hétfőn hajnalban ért véget a komáromi Monostori erődben. Ebben az évben is több ismert zenészt üdvözölhetett a közönség.

K. D.

Csepregi Éva Komáromban is megénekeltette és megtáncoltatta a közönséget

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

A fesztivált a 0. napon a Tankcsapda és Majka bulija nyitotta, pénteken előbb a Valmar, majd az R-GO rajongói csápoltak, szombaton a Neoton és Demjén Ferenc következett, a vasárnapi zárónapon pedig Manuel, aztán Rúzsa Magdi lépett színpadra. A nagykoncertek mellett az éjfélkor kezdődő partikra is várták a fiatalokat a Klapkarénába.

A Kemma.hu a Tankcsapda tagjaitól megtudta azt is, hogy nem ismeretlen számukra Komárom és a Monostori erőd, ugyanis 2008-ban a Köszönet doktor című klipjüket is a műemlék falai között forgatták. Lukács Laci arról is beszélt, a debreceni focicsapat nagy szurkolója, és bízik abban, hogy hosszú idő után újra érmet szerezhet a Loki. Az együttes tagjaival, Lukács Lacival, Fejes Tamással és Sidivel készített interjút később közöljük.

Csakúgy, mint az R-GO alapítóival, Szikora Róberttel és Környei Attilával. Szikora Róbert például az R-GO-s ballonkabátját is "bemutatta" nekünk.

Csepregi Éva kedvenc Neoton dalairól beszélt. Mivel a Nyár van című slágerüket mindig kérik a rajongók a koncertjeiken, a nyári terveit is megosztotta velünk.

Mivel több daluk a hajózásról szól, ezért legutóbbi hajós kalandjáról is faggattuk Évát. Megtudtuk tőle továbbá azt is, hogy a jövő év elején a Papp László Budapest Sportarénában életműkoncertet ad.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában