Miénk a színpad!

2023.05.01. 13:47

Fotókon, videón a sztárparádé a Jókai ligetben - a Republic-kal búcsúzik a Komáromi Napok

Péntektől remek programok közül válogathatnak azok, akik kilátogatnak a Jókai ligetbe. A Komáromi Napok hétfői zárónapján is várják az érdeklődőket.

K. D.

Gáspár Laci koncertjére is nagyon sokan kíváncsiak voltak a Jókai ligetben

Forrás: 24 Óra

Fotó: Kovács László

A Jókai liget programjain az ismert együttesek mellett rendszerint itt kapnak bemutatkozási lehetőséget a város amatőr csoportjai is. Szombaton sokan voltak kíváncsiak Tolvai Reni és a Hooligans koncertjére, és este a helyi Elektron Band együttes is megénekeltette és megtáncoltatta a szép számú közönséget. Sok hazai és külföldi sláger hangzott el az éjfélig tartó bulin, nem maradhatott ki a sorból a napjainkban ismét mindent elsöprő Korda György-dal, a Reptér sem.

Vasárnap sem unatkoztak egy percig sem a Jókai ligetbe látogatók. A színpadi programok mellett kézműves foglalkozás, ugrálóvár és egyéb szórakozási lehetőségek várták a résztvevőket.

A Miénk a színpad program keretében a két Komárom különféle egyesületeinek, intézményeinek csoportjai mutatkoztak be. Az eseményen többek között a KVSE fitkides gyerekek is színpadra léptek. Suhajda Flóra vezetőedző elmondta, örülnek ennek a lehetőségnek, hiszen a versenyekre is jó gyakorlási lehetőséget biztosít ez a fellépés, illetve a szülők is boldogok, hogy láthatják fellépni gyermekeiket.

Észak-Komáromból érkezett a rendezvényre a Tulipán Óvoda, amelynek vezetője, Mihacs Szilvia arról beszélt, hogy ezek a programok a két Komárom közötti összetartozást is erősítik. Később koncertekkel folytatódtak az események a ligetben, először Gáspár Laci lépett színpadra. A zenész a koncertet követően szívesen adott autogramot a rajongóknak, illetve közös képek is készültek.

Őt követte Delhusa Gjon, aki sok más mellett azt is elárulta a közönségnek, hogy az 1989-ben fiatalon elhunyt Ihász Gábor dalszerző énekes, illetve Ihász Kálmán volt válogatott labdarúgó unokatestvére. Ihász Gábor legnagyobb slágerét, a Múlnak a gyermekéveket el is énekelte. Természetesen nem maradtak ki a műsorból Delhusa Gjon legismertebb dalai, Az utolsó tánc, az Érintsd meg a szívem, a Kicsordul majd a szívem, a Nika se perimeno, vagy éppen az Énekelj!

Vasárnap este fellépett még Deák Bill Gyula volt, illetve az ugyancsak helyi Brigetio Klubzenekar.

Hétfőn délelőtt folklórfesztivállal indult a program, ahol szintén helyi és környékbeli csoportok mutatkoztak be. De a délutáni és esti program is ígéretes.

  • 15 óra: Koós Réka
  • 16 óra: Csonka András
  • 17 óra: Room Service – Bryan Adams tribute zenekar
  • 19 óra: Republic

A Jókai liget valamennyi programja díjmentesen látogatható.

Fotóinkon az eddigi események sora:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában