Kemma.hu videó

2023.05.21. 20:27

Ha a 90-es években voltál tini, ezt a Krisz Rudi-videót imádni fogod +fotók

Homokba rajzolt szerelem, Egy pillanat itt maradt, Keresem a szót... megannyi Krisz Rudi sláger csendült fel az ászári falunapon.

Kemma.hu

Krisz Rudi slágerei is szolgáltatták a talpalávalót az ászári falunapon

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Zalatnay Sarolta, vagy ahogyan az ország ismeri, Zalatnay Cini és a Groovehouse mellett Krisz Rudi is a fellépők sorát gazdagította Ászáron. A falunapon zengett a nagysátor, amikor a közönségkedvenc színpadra lépett. Saját dalain kívül örökzöldeket is hallhatott a nagyközönség, hangszeres kísérettel.

A fiatalok és az idősebbek egyaránt fújták kívülről a dalokat. A koncert előtt az énekes bepillantott a sátorba, és elárulta, nagyon boldog, hogy ilyen lelkes és zeneszerető közönség előtt lép majd fel.

Krisz Rudi ezúttal nem kereste a szavakat, üzent a Kemma.hu olvasóinak is. Énekelj együtt Krisz Rudival és az ászáriakkal! Íme egy kis segítség hozzá:

Mint ahogyan azt korábban megírtuk, a Groovehouse énekese, Judy is fellépett az ászári falunapon. A nagy sátor rögtön megtelt, amikor színpadra lépett a 2000-es évek egyik legsikeresebb hazai formációja. A tinédzserektől az idősebb korosztályig mindenki együtt énekelt a duóval. Volt, aki nosztalgiázott a számok hallatán, és volt, akinek még nem voltak emlékei ezekből az időkből, de pontosan jól ismerte a slágereket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában