Kemma.hu videó

2023.05.21. 17:47

Exkluzív videó: Judy, a Groovehouse énekesnője bomba formában bulizott Ászáron +fotók

A lelkes közönség nagy örömére Kis Judit és Kárpáti Zsolt, azaz a Groovehouse fokozta a hangulatot az ászári falunapon.

kemma.hu

A Groovehouse énekese még a Kemma.hu olvasóit is köszöntötte

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A szombati ászári falunapra a jó idő is megérkezett. Ezzel együtt a helyiek és környékbeliek, no és persze, az előadók. A nagy sátor rögtön megtelt, amikor színpadra lépett a 2000-es évek egyik legsikeresebb hazai formációja, a Groovehouse. A tinédzserektől az idősebb korosztályig mindenki együtt énekelt a duóval. Volt, aki nosztalgiázott a számok hallatán, és volt, akinek még nem voltak emlékei ezekből az időkből, de pontosan jól ismerte a slágereket.

Ászáron még nem jártak, a környéken azonban többször is megfordultak már – mesélte el lapunknak Judy, aki még a Kemma.hu olvasóit is köszöntötte.

Alig akad ma olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné vagy ne fújná kívülről az együttes egyik legismertebb dalát, a Hajnalt, amely a 2002-es megjelenése után több mint egy évig szerepelt különböző slágerlistákon, és a mai napig felcsendül a rádiókban.

Nosztalgiázz velünk! Előre elnézést kérünk, ha egész nap ezt dúdolod majd! Így énekelte a Groovehouse és az ászári közönség a Hajnalt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában