Adás

2023.04.12. 09:00

Új tévéje van Esztergomnak

A Régió Televízió Esztergom egyik régi munkatársa adta hírül közösségi oldalán, hogy Esztergomnak újra van televíziója. A Gran TV április 8-án indult el, és az egykori munkatárs üzenete szerint az új televízió adása a korábbi RTVE helyén fogható a kábeltévés szolgáltatóknál, így Esztergom mellett a környékben közel harminc településen.

P.O.Z.

Az RTV helyén fogható az új csatorna

Forrás: Beküldött

A Gran TV-hez máris tartozik egy Youtube-os csatorna, ahol néhány első adásuk már látható is, így például a Bazilikában tartott virágvasárnapi ünnepi mise vagy egy mentőhelikopteres jelenet, melynek nemrég lehettek szemtanúi a belváros lakói. Az új helyi tévé honlapja a grantv.hu, ahol a „Rólunk” rovatban többek között ezt olvashatjuk: 

A GRAN TV egy olyan új médium a térségben, mely Esztergom és térsége településein érhető el és célja egy egységes, egy televízióban megvalósuló közösség létrehozása, mely nem csak egy átfogó kommunikációs tér lehet az itt élő emberek számára, hanem egy olyan értékkel bíró tömegkommunikációs eszköz, mely összekötheti és közelebb hozhatja térségünk lakóit.

A honlapon arról is tájékoztatást adnak, hogy az április 8-ai indulást követően a régió aktuális történéseiről lehet majd hírek, tudósításokat látni, de a terv az, hogy a térség legnagyobb videós hírportáljává nőjék ki magukat.

 

Címkék#televízió

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában