Kemma.hu podcast

2023.04.18. 18:09

Kemma-podcast: az Illegális szemét ellen küzd a Vérteserdő Zrt.

Az utóbbi években rendkívüli módon felszaporodott az illegálisan elhagyott hulladék mennyisége. Az állami erdőgazdaságok, így a Vérteserdő Zrt. is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általuk kezelt erdőterületek hulladékmentesek legyenek. A Tisztítsuk meg az Országot Projekt erre remek lehetőség. A Kemma podcast adásában Limp Tibor a Vérteserdő Zrt. Erdészeti igazgatója beszélt a részletekről.

H.A.

Nem csak a medvehagyma burjánzik a tavaszi erdőkben

Forrás: beküldött

Az állami erdőgazdaságok elkötelezett hívei a természeti környezet megóvásának, magas szakmai színvonalon gyarapítják és felügyelik Magyarország természeti örökségét – mondta el Limp Tibor. A Tavaszi nagytakarítás - takarítsuk ki együtt a természetet nevű akcióhoz az elmúlt két évben összesen 50 szervezet csatlakozott.

A kampány bő egy hónapja alatt közel 80 szemétszedő túrán több mint 2000 köbméter szemetet gyűjtöttek össze az önkéntes szemétszedő természetjárók.  A Tavaszi nagytakarítási akció a Föld Napjáig, azaz április 22-ig tart. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában