Eltűnt személy

2023.04.17. 08:56

Egy egész települést és környékét átfésülték az eltűnt dorogi családapa miatt

A férfi április 14-én, pénteken tűnt el, családja kétségbeesetten keresteti.

F. M.

Keresést szervezett az április 14-én péntek hajnalban eltűnt dorogi családapa, Nékám István Zoltán felkutatására a Piliscsabai Önkétes Tűzoltó Egyesület. Mint megírtuk, a férfit kétségbeesetten keresi családja, miután kora reggel elindult Budapestre munkába vonattal, ám oda már nem érkezett meg, telefonja pedig elérhetetlen.

A piliscsabai önkéntes tűzoltók elnöke, Veréb Zoltán elmondta: április 16-án vasárnap a sárisápi önkéntes tűzoltók, polgárőrök, illetve a család, valamint civil önkéntesek részvételével indítottak szervezett keresést. 

– Körülbelül 25-30 ember, 6-8 gépjárművel vett részt a keresésében, köztük a családtagok is. Gyakorlatilag Piliscsabán minden olyan területet átfésültünk, ahol el tud bújni a keresett személy. A kilátóhoz vezető összes utat átnéztük, illetve az erdő egy részét is. 

Emellett a Kenyémezei-pataknál levő lovardákhoz is kimentek. Egyelőre nem jártak sikerrel, de további keresést szerveznek, amelyre várják az önkéntesek jelentkezését. Mint hozzátette: a környékebeli önkéntes tűzoltókkal jó kapcsolatot ápolnak, így ha már területek átfésülésére van szükség, úgy ők is mennek. Mint megírtuk, az eltűnt férfi telefonját a Piliscsaba-Úny-Pilisjászfalu háromszögben mérték be, ezért is ezen a területen folyt a keresés.

Úgy tudjuk egyébként, hogy a rendőrség megkapta az esztergomi vasútvonal több állomásának kamerafelvételeit.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában