Várják haza

2023.04.16. 08:12

Kétségbeesett keresés: még mindig nincs meg a Dorogról eltűnt kétgyermekes édesapa

Nékám István Zoltánnak rejtélyes körülmények között veszett nyoma április 14-én, pénteken. Vonattal indult volna dolgozni, ám a budapesti munkahelyére már nem érkezett meg.

Kemma.hu

Nyom nélkül tűnt el egy családapa Dorogról április 14-én, pénteken reggel. Nékám István Zoltán már két napja nem adott életjelet magáról. Mint arról korábban beszámoltunk, vonattal indult volna budapesti munkahelyére, oda azonban már nem érkezett meg. Felesége, családja és ismerősei minden követ megmozgatva keresik őt a közösségi oldalak erejét is felhasználva.

A férfi keresésre felszólító poszt gyorsan terjedni kezdett  Facebookon. Érte aggódó ismerősök és ismeretlenek rengetegen megosztották az eltűnésével kapcsolatos információkat.

Kérem, aki tud, segítsen! Reggel a 6.14-kor induló vonattal indult el Dorogról a Nyugati pályaudvar felé, de a munkahelyére nem érkezett meg. A cellainformáció szerint a telefonját a rendőrség Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny háromszögében mérték be, amíg még működött.

– olvasható a bejegyzésben, amelyet István felesége írt, aki azt is kiemelte, hogy férjének ősz haja van és a szája felett anyajegy található.

Nékám István 185 cm magas, őszes haja, barnás-zöld szeme van. Ruházata egy fekete-kék dzseki, sötétkék farmernadrág, sötétkék pulóver és galléros póló. Egy szürkés hátizsák van nála. Ismertető jele pedig a szája feletti anyajegy.

Mint az a közösségi oldalt böngészve kiderül, Istvánról, aki mostanra már több napja nem adott életjelet magáról, még mindig nem sejti a család, hogy hol lehet. Istvánt felesége mellett két fia is nagyon várja haza.

A Bors megkereste az összetört családot, ők azonban nem kívántak nyilatkozni. A bejegyzést azonban több ezren osztották meg országszerte, hátha az segíthet abban, hogy a dorogi családapa hazajusson szeretteihez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában