Kemma.hu podcast

2023.04.23. 15:35

Az Év Embere Németh Róbert mindig jókor van jó helyen, ha életmentésről van szó

Németh Róbert rendőr főtörzsőrmester mindig jókor van jó helyen, ha életmentésről van szó. Természetesen sok esetben akkor teszi ezt, amikor szolgálatban van, de többször előfordult már, hogy a szabadnapján is elindult, ha hívták. A Kemma podcastben több ilyen mentésről is mesélt.

H.A.

Németh Róbert, Az év embere

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

A 24 Óra és a kemma.hu szavazásán a közönség döntötte el, hogy ki kapja az Év Embere és Év Sportolója díjakat. Az Év Embere szavazáson a Tatai Rendőrkapitányság kötelékében dolgozó Németh Róbert lett a győztes (2172 vokssal). 

Igazából először meglepődtem, nagyon örültem annak, hogy jelöltek erre a címre és nem gondoltam volna, hogy nyerni is fogok. Az, hogy az Év Embere lehetek, egy nagyon nagy pozitív visszacsatolás nekem 

– mesélte a rendőr főtörzsőrmester.

Róbert már az óvodában tudta, hogy ő rendőr szeretne lenni, így céltudatosan haladt a tanulmányaiban is. Az általános iskola után a jókai gimnáziumban belügyrendészeti szakon érettségizett, utána felvételt nyert az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolába és 2010. március 30-án szerelt fel hivatásos rendőrnek. Jelenleg a Tatai Rendőrkapitányságon teljesít szolgálatot, mint Kocs körzeti megbízottja, emellett mentőápolóként és Police Medic oktatóként is dolgozik.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában