Felépült

2023.02.24. 08:55

Sikeres műtétje után gazdára is lelt Nody, a komáromi Rex cuki védence

Nem csupán a sikeres műtétnek örülhet a Rex Komáromi Állatvédő Egyesület mentettje, Nody. A kutyusnak felelős gazdát is sikerült találnia, ideiglenes gazdái szívébe lopta be magát lábadozása alatt.

Úgy megszerették az apró ebet, hogy nem is válnak meg tőle, megtartják Nodyt

Forrás: Facebook

Fotó: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Korábban is többször írtunk Nodyról, a komáromi állatmenhely védencéről, akit szilveszter után pár nappal találtak meg Ácson, törött lábbal. Az idősebb kutyusnak több egészségügyi problémával is meg kellett küzdenie, így a menhely egyik munkatársánál lábadozott.

A lábát végül Győrben, az Ergényi Állatorvosi Rendelőben, a műtét pedig mondhatni tökéletesen sikerült. A rexesek köszönetet mondtak a kutyus nevében az orvosi csapatnak, és az asszisztenseknek a kedves törődésért, és azért, hogy az eb újra mind a négy lábát használhatja. Emellett Szentirmai Csaba állatorvosnak is hálásak, aki még hétvégén is fogadta őt, amikor rosszul érezte magát a kutyus.

A műtét után Nody hamar visszanyerte a jó kedvét, már az étvágyával sincs probléma, teljesen jól van. Ebben nagy szerepe volt ideiglenes gazdájának és családjának is, akik úgy megszerették az apró ebet, hogy nem is válnak meg tőle, megtartják Nodyt. A Rex azoknak is köszönetet mondott, akik támogatták Nody gyógyulását, és akik aggódtak a kutyáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában