2023-as kívánságok

2023.01.12. 19:09

Mogyorósbánya polgármestere bízik a lelki megerősödésben, a fejlődésben és a stabilitásban

Mogyorósbánya polgármesterét, Havrancsik Tibort is megkérdeztük, mit vár 2023-tól.

W. P.

Havrancsik Tibor, Mogyorósbánya polgármestere is megosztotta velünk 2023-as kívánságait

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Havrancsik Tibor, Mogyorósbánya polgármestere bízik benne, hogy ez az összetartó, a vallási, nemzeti és nemzetiségi, valamint kulturális hagyományokat tisztelő helyi kis falusi közösség a jövőben is bizonyítani tudja, hogy az embertársainkra való odafigyelés, az önzetlen segítségnyújtás, a másik örömében való osztozás, valamint a közösségi összetartozás erősítése fontos része a mindennapoknak.

– Egy kis község vezetőjeként nem is kívánhatnék mást a megpróbáltatások és a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben, mint hogy a mi szeretett kis településünk a jövőben is megőrizhesse stabilitását. Remélem, hogy a mogyorósbányai polgárok és a vendégek megelégedésére a település idén tovább fejlődhet – jelentette ki.

A következő napokban több ismert, Komárom-Esztergom vármegyei sportoló, közéleti szereplő, ismert ember újévi kívánságait is megismerhetik olvasóink. Olvassák el a témában eddig megjelent írásainkat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában