2023-as kívánságok

2023.01.16. 12:52

Dunaalmás polgármestere 2023-ról: találjuk meg újra a lelki, erkölcsi, pénzügyi egyensúlyt

Makay Tibort, Dunaalmás 2022-ben megválasztott polgármesterét kérdeztük, hogy mit vár 2023-tól.

G. D. V.

A mikrofonnál Makay Tibor, Dunaalmás polgármestere

Forrás: Beküldött

A dunaalmási polgármester kiemelte: családapaként és településvezetőként egyaránt fontosnak tartja a pénzügyi és erkölcsi stabilitást, a kiszámítható előremutató fejlődést. 
− Országunkban látható, mérhető, régóta várt és szükséges megújulás, gyarapodás ment végbe úgy a magánszektorban, mint a vállalkozásokban vagy az önkormányzatoknál, melynek alapjai biztosnak látszottak − vélekedett Makay Tibor, hozzátéve, hogy az elmúlt években sajnos több olyan, rajtunk kívül álló esemény történt, amelynek gazdasági és társadalmi hatásait a mai napig érezzük, és amely események jelenleg is zajlanak. Ezen körülmények kedvezőtlen kihatással bírnak környezetünk stabilitására, alapjaink biztonságára.

− Bízom benne, hogy az előttünk álló évben megoldás születik a kialakult problémákra és visszatérhet az élet a korábban megszokott kiszámítható, tervezhető mederbe, amelyben a lakosság, a vállalkozások és az önkormányzatok is megtalálhatják a szükséges pénzügyi boldogulásuk és lelki, erkölcsi egyensúlyuk útját − tette hozzá.

Olvassa el szűkebb hazánk közéleti és sportszemélyiségeinek 2023-as kívánságait is:

 

Címkék#kívánság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában