Torlódás

2022.11.10. 10:50

Fotókon az M1-es felújítása miatti óriásdugó Tatánál - inkább kerüljetek, ha haladni akartok

Több szakaszon is csak egy sáv járható, emiatt nagy a torlódás.

Kemma.hu

Mint korábban megírtuk, október elejétől november közepéig útfekújítási munkák zajlanak az M1-esen. A felújítási munkák több esetben sávelhúzásos tereléssel járnak, emaitt nemegyszer hatalmas dugó alakul ki a sztráda több szakaszán is. Az Útinform november 10-i tájékoztatásából kiderült: Hegyeshalom felé, Bicske térségében, a 39-es kilométernél, Tata térségében a 67-es kilométer után, illetve a Nagyszentjános/ Bőny csomópont előtt néhány kilométerrel, a 97-es kilométernél is csak egy sáv járható. Emiatt torlódás tapasztalható mindhárom helyszínen, Bicske térségében már 5-6 kilométeres a kocsisor.

Ezt támasztotta alá, amit csütörtök reggel tapasztaltunk Tatánál, a Remeteségi pihenőnél: a Győr felé vezet oldalon több kilométeres dugó alakult ki. A forgalom araszolt, a szakasz tele volt kamionokkal. Aki teheti, már Herceghalom és Bicske között térjen le az 1-es főútra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában