Triatlon

2022.07.16. 15:35

Elrajtolt az Old Lake Man: százak csobbantak az Öreg-tóba (fotók, videó)

A tatai Öreg-tó partján gyülekeztek a versenyzők a verőfényes nyári napon.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, ezen a hétvégén rendezik meg az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságot és Középtávú Amatőr Magyar Kupát. Szombaton délután több száz versenyző állt rajthoz az Öreg-tó partján, majd az úszással kezdetét vette a nagy kihívás. A nagyszabású verseny nagyban befolyásolja a hétvégi közlekedést is a városban, hiszen mivel több útszakaszt is lezárnak, az autós forgalom mellett a tömegközlekedés útvonala is változik. 

A versenyen a sok-sok induló közt ebben az évben is úszik, fut és kerékpározik az Önkéntesség Tatán és Környékén Egyesület csapata, akik az idén két tatai kisgyermeknek, a szívműtéten átesett Boginak és a korábban súlyos autóbalesetet szenvedett Tamásnak gyűjtenek.  A helyszínen volt Csisztu Zsuzsa olimpiai tornász, sportközvetítő, televíziós műsorvezető is, aki ugyancsak a versenyzőket buzdította. A középtávon indulók holnap, azaz vasárnap állnak rajthoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában