Közös képek

2022.05.01. 17:59

Videó, fotók: Esztergomban mindenki Orbán Viktorral akart közös szelfit

Esztergomi látogatásán Orbán Viktor miniszterelnök került a szelfik középpontjába. A kormányfő videóban mutatta meg, miként állta a sarat a nagy fotókészítések közepette.

Kemma.hu

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ahogy arról már beszámoltunk, május elsején Erdő Péter bíboros celebrált szentmisét az esztergomi bazilikában Esztergom megyei jogú várossá nyilvánítása alkalmából. Ezen a jeles alkalomból tartott misén Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett, akivel mindenki szelfit szeretett volna készíteni.

A miniszterelnök ünnepi beszédet is mondott az eseményen, amelyben hangsúlyozta Esztergom fontosságát, országos jelentőségűnek nevezte. Emlékeztetett arra is, hogy a város sorsa és a magyarság történelme szétválaszthatatlanul összefonódott.

A kormányfő közösségi oldalán is beszámolt a nagy jelentőségű eseményről. Posztjában úgy fogalmazott, hogy Esztergom rangjának visszaállítása a magyarság régi adóssága volt. 

Orbán Viktor a Facebook-oldalán egy rövid videót is közzé tett esztergomi látogatásáról. A felvétel arról árulkodik, hogy nem volt olyan ember, aki ne szeretett volna egy közös szelfit a miniszterelnökkel. Sokaknak sikerült is elkapniuk egy fotóra a nagy mosolyok közepette pózoló kormányfőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában